Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кияни самостійно пофарбували облуплені стіни підземного переходу біля метро «Теремки», щоб відновити його первинний вигляд, повідомив дизайнер і активіст Богдан Гдаль.

Гдаль ініціював акцію, яку назвав «мікровтручанням у міський простір». За день небайдужі містяни пофарбувати стіну на одній зі сторін переходу. Дизайнер планує продовжити роботу над переходом разом із місцевими мешканцями.

Одна з учасниць пояснила свою участь тим, що щодня користується метро і їй неприємно, що перехід в такому стані.

Раніше Богдан Гдаль створив проєкт збереження і відновлення житлового району «Теремки-1», а також розробив дизайн літер для назви станції метро «Почайна». Також він запропонував новий шрифт для оформлення назв станцій метро «Площа Українських Героїв» і «Звіринецька».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button