Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/kurazh.kyiv

Цієї суботи та неділі, 10-11 червня у Києві відбудеться благодійний маркет Кураж. Востаннє його проводили у жовтні 2021 року.

Захід проводитимуть у гастрохабі Garage на вулиці Межигірській, 82, неподалік станції метро «Тараса Шевченка». Протягом двох днів Кураж працюватиме з 13:00 до 22:00.

Весь прибуток з заходу передадуть на благодійність, а саме — фондам «Маша» (психологічна допомога жінкам із дітьми, постраждалим від війни) та «Ветеран Хаб ++» (психологічна підтримка військових та їхніх сімей).

Фото: facebook.com/kurazh.kyiv

Квитки коштують 200 гривень, у день івенту — 250 гривень. Охочі пожертвувати більшу суму, можуть купити спеціальний квиток за 500 гривень, — він доступний до дев’ятого червня.

Крім великої барахолки з вінтажними товарами та новими українськими брендами на гостей чекають діджеї, фудкорт і бар, дитяча зона з майстер-класами, квіткова зона, тату-корнер тощо.

Фото: facebook.com/kurazh.kyiv

Також протягом двох днів відбуватимуться лекції:

Субота:

  • 14:00 – Юлія Бевзенко, менеджерка Києва, авторка проєкту «Шукай!»: Секрет життєстійкості Києва. Як проводити екскурсії під час війни.
  • 15:00 – Маша Єфросиніна: Жіночий маніфест.
  • 16:00 – kartyna S*EVENT: Про шоубіз: як встати на ноги всім, хто втратив цей ринок в Україні. Як люди поводили себе під час війни.
  • 17:00 – Володимир Шаповалов: Про історію Goodwine, про майбутнє та перспективи для гастрономічного та підприємницького росту в країні після війни.
  • 18:00 – спільна панель з ГО «Українські ЛГБТ-військові за рівні права»: модерує Монро, черед учасників — Інна Совсун, ЛГБТК+ військові.

Неділя:

  • 14:00 – Саша Астрон: Зцілення воїнів: тисячолітній досвід та сучасне використання психоделіків в медицині.
  • 15:00 – спільна панель з ГО «Безбар’єрність» «Ментальне здоров’я України». Учасники: Віктор Ляшко, Ольга Руднєва, Ксенія Возніцина, Руслана Данілкіна, Сергій Тітаренко, Денис Кривенко.
  • 17:00 – спільна панель з ГО «Безбар’єрність»: Питання та відповіді про доступне майбутнє України. Учасники: Катерина Павліченко, Вероніка Селега, Ольга Безпалько, Анна Павлусь, Єгор Гордєєв, Володимир Висоцький, Альона Гудкова, Ольга Руднєва.
  • 19:00 – Аня Завертайло: Від яєць до сходів та інші поразки-перемоги бізнесу.
  • 20:00 – Ярина Сізик: Роль традиційного українського вбрання в сучасному контексті або просто сьогодні.

Кураж традиційно облаштовує локації доступними для людей з інвалідністю, лекції перекладатимуть жестовою мовою. 

Кураж проводили з 2014 року на артзаводі «Платформа». У 2018-му проєкт перемістився до павільйону №19 на ВДНГ. Через три роки Кураж виселили з модерністської будівлі, в яку команда вклала шість мільйонів гривень — павільйон вирішили знести заради будівництва президентського університету.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button