Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook/shelter.vdng/photos

Киян закликають брати додому тваринок з тимчасового притулку для тварин «Виставковий центр». Саме туди, після огляду, необхідних щеплень та лікування, переводять тварин, які прибувають до муніципальних ветеринарних закладів із Херсонщини. За ці вихідні в родини влаштували майже 30 собак та котів.

Познайомитись із тваринами та забрати когось додому можна у тимчасовому притулку для тварин за адресою: вулиця Академіка Глушкова, 1, 16-й павільйон, тимчасовий притулок для тварин «Виставковий центр». Попередній запис: (093-540-12-18) з 10:00 до 17:00.

Крім того, тимчасовий притулок для тварин «Виставковий центр» запустили сервіс «єКуточок» – платформу, завдяки якій власники домашніх, а також волонтери та опікуни безпритульних тварин зможуть знайти тимчасовий прихисток для своїх підопічних. Проєкт реалізовано фахівцями Комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини».

Фото: facebook/shelter.vdng/photos

Користуватись сервісом можуть не лише фізичні особи, але й ветеринарні клініки, притулки, громадські організації. Платформа дає можливість запропонувати послугу з вигулу собак, догляду та годування тварин, тощо. Також власники, опікуни чи волонтери зможуть через сервіс замовити додаткові послуги для своїх підопічних, наприклад професійну фотозйомку, дресирування, ветеринарний супровід, тощо.

Фото: facebook/shelter.vdng/photos

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button