Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23552 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/spadshchyna.lviv.ua

Львівське Бюро спадщини разом з фундацією ЗМІN планує зібрати інформацію про операторів об’єктів нерухомої культурної спадщини та опублікувати його на сайті ReHERIT.

Платформа «Оператори спадщини» допоможе налагодити діалог між власниками та користувачами історичних будівель та різними операторами — реставраторами, представниками органів влади, інституцій, іноземних фондів, громадських організацій тощо.

«Мова про зріз, де на в одній мапі будуть присутні офіційні структури, низові ініціативи, освітні установи, дослідники та надавачі послуг, — архівування, що може стати добрим ґрунтом для подальших досліджень, також доволі прикладну функцію — полегшення діалогу між зацікавленими у зберіганні та вразливому користуванні спадщиною», — зазначає директорка ЗМІN Христина Бойко.

«Оператори спадщини» — це рубрика на сайті ReHERIT, де зібрано матеріали про інституції, організації, підприємства та фахівців, які працюють з культурною спадщиною в Україні. Зараз планується оновити та доповнити цю рубрику.

Діячів, які працюють чи є дотичними до сфери культурної спадщини, просять заповнити цю форму.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button