Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Daryl Han

Комунальне підприємство по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду Києва «Плесо» планує закупити для столичних пляжів пісок на 6,5 мільйонів гривень.

У тендерній документації йдеться, що для семи київських зон відпочинку біля води хочуть закупити 11,8 тисяч тон піску. Підсипка та планування пляжної території планується на території площею майже 50 000 квадратних метрів. Очікується, що переможець аукціону виконає роботи до 31 грудня 2023 року.

Оновлюватимуть такі зони відпочинку: Центральна, Веселка, Передмостна Слобідка, Тельбін автомобільний транспорт, Пуща-Водиця, Троєщина, Райдуга.

Наприкінці травня Рада оборони міста Києва, яку очолює мер Віталій Кличко, прийняла рішення, згідно з яким цього року у столиці не планують відкривати пляжний сезон. Киянам та гостям столиці рекомендують утриматись від відвідування пляжів. У 2022 році у столиці теж не розпочинали пляжний сезон.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button