Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 46 днів. За цей час ми опублікували 24414 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Онлайн меню дозволяє гостям робити замовлення безпосередньо зі свого телефону за столиком, що економить їх час і підвищує ефективність роботи ресторану.

Для чого закладам QR-меню

Безконтактне QR-меню і традиційне меню хочеться порівняти з безготівковою і готівковою оплатою. Безготівкові платежі давно завоювали популярність, але завжди варто мати трохи готівки на випадок, якщо не буде можливості заплатити картою. Та й тримати в руках паперові купюри завжди приємно.:) 

Подібно QR-меню і традиційне паперове меню не мусять виключати, а можуть вдало доповнювати одне одне. 

Які функції виконує онлайн меню в кафе

Завдяки QR-меню гість може безконтактно зробити замовлення і оплатити його не чекаючи на рахунок. 

Окрім цього, QR-меню дозволяє деталізувати позиції меню. Багато закладів надають перевагу лаконічним текстовим меню замість меню на багато сторінок. Це економічно вигідно і зручно, але для багатьох гостей важливі деталі страв: інгредієнти, інформація про алергени, фото страв. Рішенням ситуації є створення детального QR-меню як доповнення або альтернативи стислого паперового.

Завдяки безконтактному меню покращується рівень сервісу, обслуговування відбувається швидше і ефективніше. У Вашому закладі більше не буде місця ситуаціям, коли гість не дочекавшись меню від офіціанта встає і йде геть. Навіть в найбільш завантажені години роботи гості мають миттєвий доступ до меню і не мусять чекати на офіціанта, щоб зробити замовлення.

Важливою функцією QR-меню є можливість залишати відгуки до замовлень за його посередництвом. Завдяки зворотному зв’язку з гостями, ви зможете миттєво реагувати на недоліки і виправляти їх. 

Переваги онлайн меню від Poster

QR меню від компанії Poster це доповнення до програми обліку цієї ж компанії, яке дозволяє буквально за 30 секунд створити для Вашого кафе безконтактне QR-меню.

Швидке створення

Безконтактне меню можна автоматично згенерувати всього за один клік з Ваших товарів та техкарт в Poster POS.

Автоматичне оновлення

Оновлення асортименту, наявності, цін відбуваються автоматично, тобто QR меню не вимагає ручного оновлення. Це економія і часу, і грошей. Щоб актуалізувати паперові меню, їх треба переробляти вручну і витрачати гроші на друк. Відповідно безконтактне меню також є більш екологічним рішенням порівняно з традиційним меню. 

Зручний інтерфейс

QR-меню від Poster має user-friendly інтерфейс. Страви в меню поділені на категорії, є поле пошуку. Крім цього, у налаштуваннях ви можете змінити дизайн меню, обравши стиль теми, колір кнопок та шрифтів.

Безкоштовні стікери

Poster забезпечує заклад необхідною кількістю безкоштовних наліпок з QR кодом. Вам не треба перейматися їх створенням і виготовленням. Poster відправляє стікери поштою.

Як підключити Poster QR

Цей процес досить простий та інтуїтивний.

Підʼєднання QR-меню

Виконайте такі кроки:

  1. У панелі управління зайдіть в категорію Усі застосунки → Poster QR, натисніть кнопку Підʼєднати.
  2. Оберіть тарифний план QR-меню.
  3. На екрані з’явиться напис “QR-меню підготовлено”. З тестовою версією меню можна ознайомитися за вказаним посиланням або зісканувавши смартфоном QR-код.
  4. Ви можете самостійно завантажити файл з QR-кодами і роздрукувати їх або відправити запит на отримання стікерів. Poster якнайшвидше виготовить і відправить їх вам.
  5. Розмістіть стікери на столах.

Сьогодні багато як маленьких локальних закладів, так і великих мереж використовують соцмережі як інструмент маркетингу. Безконтактне меню можна розмістити в соцмережах закладу за допомогою короткого посилання.

Налаштування QR-меню від Poster

Щоб редагувати меню зайдіть в застосунок Poster QR.

За бажанням певні категорії можна приховати перейшовши з Меню → Категорії → Прихована.

Щоб редагувати позицію (назву, опис, ціну, додати фото), виконайте перехід: Меню → Товари → Ред.

Ви також можете індивідуалізувати меню змінивши стиль теми, завантаживши логотип та зображення на головній сторінці. 

Діджиталізація проникає у всі сфери життя, і гастрономія — не виняток! QR-меню в закладах це вимога часу та сучасних стандартів обслуговування.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button