Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23600 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/DSNSKHERSON

Благодійний фонд Rescue Now оголосила масштабний збір на системи очищення води, буріння нових свердловин та реконструкцію водонапірних башт, щоб забезпечити водою людей Херсонщини.

Волонтери фонду в перші ж години після підриву Каховської ГЕС шостого червня організували місію в Херсон. Залучили сотні волонтерів і десятки організацій. Фонд допомагає гуманітаркою, евакуюють людей і тварин.

«Зараз у людей Херсонської області немає життєво важливого — питної води. Згідно з аналізом води в місцевих свердловинах, її вже не можна пити», — кажуть у Rescue Now.

Волонтери доставляють тонни води в місцеві громади, але це не розв’язує проблему стратегічно.

«Вигідніше інвестувати в системи очищення для води. Одна така система очищатиме близько 20 тисяч літрів на добу та закриє потреби у воді приблизно для 10 тисяч людей. Ми плануємо як стаціонарні, так і мобільні станції, що пересуватимуться громадами цілодобово», — розповідають у фонді.

Охочі зробити донат на мобільні станції очищення води, можуть зробити це за посиланням.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button