Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Paul Pastourmatzis

На пляжах Португалії штрафуватимуть людей та заклади за гучну музику на будь-яких пристроях. Про це повідомляє The Mayor.

Національне морське управління країни заборонило гучні звуки на пляжах, хоча не встановило максимально допустимий рівень шуму. Штрафи за порушення можуть варіюватись від 200 до чотирьох тисяч євро для фізичних осіб і від двох до 36 тисяч євро для юридичних осіб, як зазначено в законі. Також передбачено арешт предмета, який використовувався для вчинення правопорушення.

Читайте також: Як хронічний шум впливає на наш організм і які хвороби може викликати – дослідження

Нові обмеження почали діяти під час піку літнього сезону. Указом також заборонені ігри з м’ячем за межами спеціально відведених місць, хаотичні кемпінги і розведення вогнища.

Південний регіон Португалії Алгарве є найпопулярнішим місцем для відпочинку. За даними Statista, у 2021 році його відвідало понад 2,7 мільйона людей. Однак це лише вдвічі більше, ніж допандемічний показник у 5 мільйонів відвідувачів у 2019 році.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button