Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23642 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КМДА

У Києві пошкоджено понад 100 дерев, що ростуть уздовж проспекту Романа Шухевича. Невідомі зробили свердлом отвори та залили невстановлену рідину. Багато дерев уже почали засихати, повідомляє КМДА.

«Це абсолютно шокуючий випадок масового знищення дерев у Києві, мотиви якого ще треба з’ясувати. Ми просимо киян, які могли стати свідками цього злочину, обов’язково відгукнутися і допомогти встановити особи зловмисників», — заявив директор Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний.

Комунальники помітили отвори сьогодні, 18 липня. На місце відразу викликали екологічну інспекцію та поліцію.

Свідків пошкодження дерев просять звертатися в КП УЗН Дніпровського району за телефоном 044-594-82-00 або в Державну екологічну інспекцію Столичного округу за номером 044-209-12-56.

Нагадаємо, нещодавно невідомі підпиляли 200-річні дуби біля станції метро «Житомирська».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button