Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

VBet Poker – майданчик для нарощування банкролу

Платформа VBet Poker стала доволі популярною серед українських покеристів. Безліч гравців обирають цей рум через його мінімальний депозит та наявність великої кількості пропозицій для користувачів із невеликим бюджетом.

Спробуємо розібратись, чим саме цей майданчик так полюбився покеристам-новачкам та які вигідні умови для гри він може запропонувати.

Як VBet Poker завойовує серця вітчизняних покеристів

Попри той факт, що платформа отримала широке визнання, перш за все, завдяки букмекерському сектору, їх покерний сегмент також можна назвати унікальним. Основним чинником, який виділяє цей рум від інших, є розмір вищезгаданого мінімального депозиту. 

Найменша порогова сума для успішного поповнення ігрового рахунку становить 25 гривень. В Інтернеті доволі складно знайти руми, які б могли запропонувати настільки вигідні умови депозитів та кешаутів. До речі про виведення коштів на ВБет Покер, їх мінімальний розмір також не перевищує суми в 25₴. 

Новачки не зможуть не відмітити для себе переваги платформи. Майданчик надає можливість грати в безкоштовних турнірах (фріролах), де є шанс набратись досвіду та вдосконалити свої покерні навички без ризику втратити гроші. Це можуть бути як івенти з виплатами у вигляді ігрової валюти, так і відбіркові сателіти в турніри з призовими фондами до 50 000€.

Крім того, на VBet UA є розділ з корисними статтями та порадами, які допомагають новачкам зрозуміти основи гри та розвинути свою стратегію. У поєднанні із фріролами це створює сприятливі умови для здорової покерної екосистеми загального пулу гравців. 

Різноманітність кеш-ігор та турнірів є однією з ключових переваг руму. На платформі доступні різні покерні варіації, такі як Техаський Холдем, Омаха, Бадугі та інші. Гравці мають можливість вибирати столи з лімітами починаючи від 0,01€/0,02€, що дозволяє знайти оптимальну гру відповідно до свого рівня досвіду та банкролу.

Не станемо проводити повний огляд бонусної системи чи програми лояльності покерної кімнати. Варто лише зазначити, що на ВБет Покер є можливість отримувати рейкбек до 80%, а також є традиційний для більшості покер-румів бонус у 100% на перший депозит. Щоправда, слід уважно читати умови відіграшу надбавки до поповнення рахунку, оскільки бонус нараховується на баланс користувача частинами, у вигляді рейкбеку.

Саме завдяки вищезгаданим факторам платформа приваблює вітчизняних покеристів, оскільки умови гри, депозитів та кешаутів є доволі вигідними для гравців навіть з мінімальним стартовим банкролом.

VBet UA: волонтерська та благодійна діяльність платформи

Від початку повномасштабного вторгнення, деякі покерні кімнати, що працюють в Україні, допомагають постраждалим від військових дій, а також займаються волонтерською діяльністю. ВБЕТ у цьому випадку також не стали винятком. Представники компанії створили благодійну ініціативу We Care Fund, яка збирає кошти на потребу ЗСУ та на гуманітарну допомогу. 

На офіційному сайті VBet Poker є окрема сторінка фонду, де зазначені усі організації, з якими співпрацює платформа, а також показані звіти за зібрані та витрачені кошти. Як зазначено в тому розділі, майданчик відкритий до співпраці з іншими благодійними структурами та готовий підтримувати українців і після завершення війни.

Джерело: https://cardmates.ua  

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button