Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Галерея Panoptikum Collections. Фото: facebook.com/collections.panoptikum

18-27 серпня у промисловому районі Києва ДВРЗ відбудуться дні сучасного українського предметного дизайну.

Куратори ДВРЗ Design Days прагнуть підтримати творчість і бізнес українських дизайнерів та брендів у складні часи, а також налагодити комунікацію з широкою аудиторією. Акцент роблять, зокрема, на використанні вторинної сировини, сталому виробництву та екологічних принципах утилізації. 

Події відбуватимуться на території промзони на вулиці Алматинській, 8. На майданчику галереї Panoptikum Collections діятиме виставка меблів, освітлення та предметів декору.

У програмі ДВРЗ Design Days: 

  • Експозиція першого Українського Павільйону на London Design Biennalе 2023. Досвідом поділяться кураторка павільйону Лариса Цибіна; дизайнери простору Денис Соколов (SVOYA студія) та Дмитро Сівак (Sivak + Partners Bureau); дослідниця проєкту Антоніна Капля (архітекторка TSEH Architectural Group); Кирило Тиква, графічний дизайнер &MO Design, а також дизайнери об’єктів Катерина Соколова, Сергій Готвянський та Вікторія Якуша.
  • Майстер-клас з апсайклінгу «Ремонтуй майбутнє» від архітекторки та співзвсновниці RePlus Bureau та re+stare Христини Бадзян, Львів. На відвідувачів чекає створення об’єкту дизайну побутового вжитку з вторинної сировини.
  • Експозиція проектів фіналістів архітектурного конкурсу Rebuild Ukraine з відновлення Північної Салтовки у Харкові. Ініціатори конкурсу — WZMH Architects (Торонто, Канада), кураторка — Анастасія Бєлогривцева.
  • Проект візуальної взаємодії майданчику та відвідувачів. Через візуальну комунікацію, розроблену урбаністкою Анаіт Данієлян, говоритимуть про навігацію. У проєкті також бере участь графічна дизайнерка та ілюстраторка Ольга Цибіна.
  • Аутдор-зона, фудкорт, дитячий майданчик, діджей-вечірка.

Програма лекторію:

  • 18 серпня, 18.00 – 19.00. Колективна сила творчості,важливість спільнот. Дизайнерка та бізнес-тренерка Катерина Саніна. 
  • 19 серпня, 14.00 – 15.00. Проєкт урбаністичної навігації і візуальної комунікації майданчик-відвідувач. Архітекторка Анаіт Данієлян, дизайнерка Ольга Цибіна (онлайн).
  • 15.30- 17.00. Що таке дизайн? Українські промдизайнери + даньский дизайнер Олексій Іскос (онлайн).
  • 20 серпня, 14.00-15.00 Розмова про повторне використання (апсайклінг) RePlus Bureau та re+stare (Львів) + польська архітурна студія TŁO (онлайн з Варшави).
  • 15.00-16.00. «Принципи формотворчості в дизайні» — лекція дизайнера Андрія Хворостьянова про арт-об’єкт, створений спеціально для ДВРЗ Design Days (біля арт-об’єкту наживо).
  • 16.00-18.00. Дизайн реального часу: круглий стіл, модераторка історикиня дизайу Лариса Цибіна. Учасники: дизайнери Катерина Соколова, Андрій Хворостьянов, Євген Пукліч, Валерій Кузнецов, Андрій Руденко.

Вхід на подію вільний за попередньою реєстрацією.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button