Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Чернівці закуплять десять вживаних автобусів за понад 20 мільйонів гривень. У транспорті мають бути валідатори та кондиціонери, а також системи GPS, йдеться у тендері, опублікованому на сайті Prozorro.

Тролейбусне управління планує закупити десять одиниць транспорту марки Mercedes-Benz О 530 Citaro. Вартість одного автобуса – понад 2 мільйони гривень. Це низькопідлоговий автобус 2011 року випуску, розрахований на перевезення максимум 77 людей. Автобуси мають бути обладнані валідаторами та кондиціонером. Крім цього, має бути GPS-система, світлодіодне табло для виводу номера й напрямку маршруту та система озвучування зупинок.

Договір на купівлю автобусів уклали з чернівецькою фірмою «Алеанда і К». Раніше компанія вже постачала тролейбусному управлінню транспорт. За умовами договору автобуси мають поставити окремими партіями до кінця року.

Автор блогу NE:Urban Сергій Момотюк зазначив, що два роки тому в місті взагалі не було комунальних автобусів, а наразі їх – близько 40.

У червні цього року тролейбусне управління оголошувало тендер на купівлю десяти автобусів. Очікувана вартість закупівлі становила майже 21 мільйон гривень, йдеться на платформі Prozorro. Тоді торги скасували, бо не було учасників.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button