Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Департамент архітектури та містобудування Миколаївської міськради оголосив два архітектурні конкурси на кращі пропозиції меморіальних комплексів, присвячених захисникам України.

Меморіальний комплекс на кладовищі в Корабельному районі Миколаєва

Конкурс передбачає розроблення пропозицій щодо меморіального комплексу на території кладовища, обмеженого вулицями Андрія Антонюка та Гагаріна, проспектом Богоявленським в Корабельному районі, присвяченого воїнам-захисникам України.

За участь в конкурсі передбачені премії від 20 до 40 тисяч гривень. Архітектори мають запропонувати концепцію меморіального комплексу у вигляді:

  • території з розміщенням на ній могильних поховань з благоустроєм прилеглої до поховань території;
  • центральної меморіальної Алеї Пам’яті;
  • майданчика з розташованою на ньому art-композицією.

Подання заявок на участь у конкурсі (03.08.2023 – 03.09.2023), подання конкурсних проєктів: (04.09.2023 – 12.11.2023), оголошення переможця (24.11.2023).

Реєстрація за онлайн-формою за посиланням:

Офіційний сайт конкурсу.

Меморіальний комплекс на кладовищі в Інгульському районі Миколаєва

Архітектори мають розробити меморіальний комплекс на території Центрального міського кладовища по Херсонському шосе в Інгульському районі, присвячений воїнам-захисникам України, що загинули під час збройної агресії РФ.

За участь в конкурсі передбачені премії від 30 до 60 тисяч гривень.

Учасники мають запропонувати концепцію меморіального комплексу на території Центрального міського кладовища, який має складатися з:

  • транзитного вуличного простору вздовж Центрального міського кладовища по Херсонському шосе;
  • благоустрою скверу «Скорботної матері».

Подання заявок на участь у конкурсі (03.08.2023 – 03.09.2023), подання конкурсних проєктів (04.09.2023 – 06.11.2023), оголошення переможця (17.11.2023).

Реєстрація за онлайн-формою за посиланням.

Офіційний сайт конкурсу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button