Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Вхід до станції метро «Площа Українських Героїв» у липні. Фото: Olga Gorkova, facebook

Після перейменування станцій «Площа Льва Толстого» та «Дружби народів» у київському метрополітені вже замінили покажчики на колійних стінах та оновили іншу навігацію. Зараз поетапно замінюють лінійні схеми у вагонах синьої лінії.

У травні київські депутати проголосували за нові назви: «Площа Українських Героїв» та «Звіринецька». Роботи, з цим пов’язані, мають завершити до кінця вересня.

Кадр із відео пресслужби Київського метрополітену

Одночасно метрополітен записує нові аудіооголошення українською й англійською мовами, які лунають у поїздах.

Найближчими тижнями почнуть перезапис інформаторів у рухомому складі, паралельно оновлюватимуть назви станцій на моніторах.

На колійних стінах з’являться нові написи «Площа Українських Героїв» та «Звіринецька», літери для яких розробив шрифтовий дизайнер Богдан Гдаль. Дизайн погодили з архітекторами станцій.

Зараз метро готує необхідні документи для тендеру на виготовлення літер на колійних стінах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button