Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23528 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Візуалізація ТРЦ

Торговельний центр на вулиці Вацлава Гавела в Києві, який звели на місці спортивних майданчиків, готують до здачі в експлуатацію. Для цього на даху встелили штучну траву та встановили двоє воріт, повідомила депутатка Київради Ксенія Семенова.

За словами Семенової, щоб отримати погодження Державної інспекції архітектури та містобудування, компанія «Росток» на даху «розкатала рулон штучної трави, прикрутила двоє воріт, поставила сітку, якою зазвичай відгороджують будівельні роботи».

ТРЦ збудувало приватне підприємство «Росток» на місці колишніх спортивних майданчиків. Після протестів громади та кількох кримінальних проваджень, до проєктної документації були внесені футбольно-тенісні майданчики на даху, які б мали компенсувати втрачену спортивну інфраструктуру.

Натомість будівлю звели без заявлених майданчиків, а представники компанії оголосили про «інвестиційний проєкт». Йшлося про здачу в оренду покрівлі ТРЦ площею 3500 квадратних метрів на безкоштовній основі впродовж наступних семи років задля облаштування там тенісних кортів.

Фото: Ксенія Семенова

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button