Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23558 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У фоє головного залізничного вокзалу Львова встановили металеву скульптуру чоловіка без рук та голови. Про це повідомляє місцеве видання «Високий замок».

Це робота львівського митця Володимира Семківа «Прямостоячий», виготовлена з алюмінієвого сплаву та сталі. Скульптура стала інсталяцією львівського залізничного вокзалу в рамках Львівського тижня скульптури, який відбудеться з 20 вересня по 11 жовтня.

Автор скульптури на залізничному вокзалі створив її у 2018 році. Символізм скульптури — людина, яка попри катаклізми продовжує вірити у майбутнє та йде вперед. Хоча скульптура була створена задовго до широкомасштабного вторгнення, але нині актуальна — «показує незламний дух українців, тверду віру в перемогу».

Скульптурний маршрут в рамках проєкту відкрили також у Стрийському парку — вісім творів. Зокрема, роботу митця Василя Корчового «Впевнена», що викликала суперечки. Окрім львівського вокзалу, скульптура з проєкту з’явилася також на головному залізничному вокзалі Києва.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button