Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23618 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Мережа «Гончаренко Центр» запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для військовослужбовців Сил оборони.

Спеціальна програма, розрахована на три місяці, охоплюватиме базову військову лексику та ключові теми. Курс розраховано на рівень Elementary (A1).

«Переоцінити актуальність цієї програми відверто складно. Наші воїни б’ються пліч-о-пліч із добровольцями з усього світу, їздять на навчання за кордон, комунікують з інструкторами. І в усіх цих випадках їм необхідна англійська, — зазначає команда центру. — Усього один приклад: навчання наших пілотів на F-16 гальмується через недостатній рівень англійської. Як базової, так і “мілітарі”, спеціалізованої».

Курс складається з серії тематичних блоків, орієнтованих передусім на спілкування з іноземними інструкторами та побратимами з Інтернаціонального легіону. Термінологія також полегшить вивчення документації до озброєння.

Серед обраних тем — військові бази, частини та посади, правила і норми, військові будні, транспортні засоби та зброя, організація персоналу та багато іншого.

Оскільки кожна зустріч охоплюватиме нову тему, приєднатися до навчання можна на будь-якому етапі. Всі навчальні матеріали дублюватимуться в чаті групи.

Щоб долучитися до навчання, військовослужбовцям необхідно заповнити гугл-форму за посиланням.

Команда вже має досвід навчання військових. Так, пілотні заняття англійської для ЗСУ успішно протестували на початку 2023 року.

Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button