Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Спільнота святого Егідія

10 жовтня, в міжнародний день бездомних, Спільнота святого Егідія збиратиме теплі речі: шапки, рукавиці, шкарпетки, куртки.

Жителі Києва можуть принести речі з 18:00 до 19:00 за адресою Ковпака 17 — це дім Спільноти святого Егідія. Найзатребуванішими є більші розміри. Жителі інших міст можуть відправити одяг поштою.

Після цього волонтери Спільноти роздаватимуть зібрані речі, гарячу їжу та чай бездомним людям. Усі охочі можуть приєднатися, щоб особисто познайомитися і поговорити з бездомними.

«Холодна пора для бездомних — це період постійної боротьби за виживання, бо навіть легкі морози можуть бути фатальними. Україна, яку ми будуємо, про яку мріємо і за яку щодня військові віддають життя, — це країна, що цінує життя», — зазначає Юрій Ліфансе, голова Спільноти.

Спільнота святого Егідія допомагає бездомним в Україні з 1998 року. Зараз волонтери щотижня роздають сотні порцій їжі у Києві, Івано-Франківську та Львові. У столиці відкрили два невеликі притулки для бездомних чоловіків і жінок.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button