Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/mixailotkach

В Києві на вулиці Федорова, біля метро «Олімпійська», демонтують терасу ресторана Boho, повідомив журналіст Михайло Ткач.

У КМДА повідомили ЕП, що видали припис на демонтаж, бо літній майданчик містить ознаки капітальної споруди.

«Власник, ФОП Ростислав Ручко, направив лист на КП щодо демонтажу вказаного обʼєкту власними силами до 15 жовтня», — заявив директор департаменту територіального контролю міста Києва Михайло Буділов.

Нещодавно Ткач опублікував розслідування про роботу ресторану «Бохо» під час комендантської години. Журналісти зняли, як сотні людей приїздять до закладу вночі, а вулиця Федорова запаркована автівками в кілька рядів.

Голова МВС Ігор Клименко сказав УП, що поліцейські не втручаються, бо такі ресторани «маскують свою роботу».

У червні директор департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександр Никоряк був змушений піти у відставку після того, як його помітили під час комендантської години у ресторані «Біарриц».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button