Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 122 днів. За цей час ми опублікували 24984 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: instagram.com/tisto.kyiv

Лише один день, четвертого листопада, bar&bistro tisto на Подолі в Києві пропонуватиме гостям спеціальні позиції в меню на честь Дня залізничника, повідомляє PostEat.

«Ідея прийшла під час відрядження у Польщі, коли мій потяг затримався на чотири години з невідомих причин. Одразу згадала черговий обстріл в Україні та повідомлення в телеграм-каналі УЗ: “У зв’язку з ліквідацією наслідків нічного обстрілу потяг затримується на 30 хвилин”. Наша Укрзалізниця — така ж легендарна, як Лувр у Парижі, а працівників хочеться прославляти і дуже їм дякувати», — пояснює співвласниця закладу Ольга Отрешко.

Лише в цей день готуватимуть грибні равіолі з візерунком фірмової постільної білизни Укрзалізниці.

«Пропозиція так само обмежена, як квитки на потяг Київ–Варшава», — зазначає Ольга. 

Протягом тижня в закладі можна замовити чай чи глінтвейн у фірмових залізничних підстаканниках. Також частуватимуть чебуреками з пряним фаршем та соусом з аджики.

Виручені кошти передадуть у фонд «Залізна родина» на допомогу сім’ям залізничників, які через війну втратили рідну людину, а також допомогу пораненим та постраждалим працівникам компанії.

bar&bistro tisto розташовано за адресою Ярославська 15/23.

Нагадаємо, до Дня залізничника Укрпошта випустила марки, присвячені поїзду, який росіяни обстріляли у травні в Херсоні. Працівники швидко відчепили охоплені полум’ям вагони. Поїзд прибув до Львова хвилина в хвилину за графіком.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button