Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

44-річний народний депутат від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко збив насмерть 18-річну дівчину, їдучи трасою Київ-Чоп.

Аварія сталася сьогодні вранці, третього листопада близько 9:45, у селі Березівці біля Житомира, повідомляє поліція.

Mercedes-Benz GLE рухався у напрямку Чопа в крайній лівій смузі руху, коли збив пішохода. 18-річна дівчина загинула на місці.

«На жаль, це правда. Сьогодні зі мною сталося найстрашніше, що може трапитися із водієм – під колесами автомобіля, яким я керував, загинула людина, — підтвердив Ніколаєнко. — Я був тверезим, я не порушував правил, але трагедії уникнути не вдалося».

Обставини аварії встановлюватиме поліція, однак із фото та відео, які є в мережі, відомо такі факти: зіткнення сталося в межах населеного пункту, де швидкість обмежено 50 км/год; поряд немає розмітки пішохідного переходу, однак за кількасот метрів від трагедії видно надземний перехід. Знімки Google Maps за 2015 рік показують знак, що попереджає про наближення до нерегульованого пішохідного переходу, за кількасот метрів до аварії:

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button