Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/hsc.gov.ua

Від 22 листопада не обов’язково навчатися в автошколі, щоб здати теоретичний іспит у сервісних центрах МВС. Набрала чинності відповідна урядова постанова, пояснюють у міністерстві.

Як скласти теоретичний іспит самостійно?

  • Зверніться до сервісного центру МВС. Отримайте талон запису. Із собою необхідно мати: паспорт, ідентифікаційний номер та медичну довідку. Вартість складання теоретичного іспиту коштує 13 гривень.
  • Повідомте адміністратору сервісного центру, що панували матеріал самостійно. 
  • Дайте відповідь на 20 питань за 20 хвилин. На іспиті допускається дві помилки. Якщо помилок більше, наступна спроба буде можлива не раніше 10 днів. Раніше МВС скасувало обмеження на кількість спроб складання теорії.
  • Якщо ж іспит складено успішно, зверніться до автошколи, щоб розпочати практичне навчання.

Результат успішно складеного теоретичного іспиту буде дійсним упродовж одного року, а практичного — два роки. Кандидати також мають необмежену кількість спроб для складання практичного іспиту.

У 2021 році уряд змінив порядок підготовки водіїв. Відтепер спочатку треба пройти курс теорії та скласти іспит, а лише потім можна буде почати практичне керування транспортом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button