Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 316 днів. За цей час ми опублікували 26441 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Голубці. Фото з інстаграм та фейсбук-сторінок закладу

Івано-Франківськ віднедавна називають одним із найважливіших гастрономічних центрів України. Так, нещодавно у приміщенні ревіталізованого заводу Промприлад відкрили перший на заході України фудмаркет.

У вересні в одному з нових мікрорайонів відкрився ресторан гуцульської кухні «Кочерга». Його назва — це також і прізвище власників, повідомляє PostEat.

У меню є такі страви:

  • Деруни з грибами у горщику — 120 гривень
  • Банош — 110 гривень
  • Верховинська кулеша з фореллю — 85 гривень
  • Запечені вареники з бринзою — 120 гривень
  • Гуцульський борщ із копченим м’ясом — 120 гривень
  • Полонинська котлета «Довбуш» — 195 гривень
  • Голубці «за рецептом Василини» — 130 гривень
  • Солодкі парові вареники — 90 гривень
  • Карпатський чай — 35 гривень
Полонинська котлета «Довбуш»
Солодкі вареники на пару та карпатський чай

Заклад розташовано на вулиці Семена Височана 18, корпус 40. Це територія ЖК «Містечко Центральне». На сторінці ресторану є відео з інструкціями, як його знайти.

«Кочерга» працює з 9:00-22:00, у вихідні дні відчиняється дещо пізніше — о 12:00.

Пательня з запеченими овочами

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button