Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24976 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Голубці. Фото з інстаграм та фейсбук-сторінок закладу

Івано-Франківськ віднедавна називають одним із найважливіших гастрономічних центрів України. Так, нещодавно у приміщенні ревіталізованого заводу Промприлад відкрили перший на заході України фудмаркет.

У вересні в одному з нових мікрорайонів відкрився ресторан гуцульської кухні «Кочерга». Його назва — це також і прізвище власників, повідомляє PostEat.

У меню є такі страви:

  • Деруни з грибами у горщику — 120 гривень
  • Банош — 110 гривень
  • Верховинська кулеша з фореллю — 85 гривень
  • Запечені вареники з бринзою — 120 гривень
  • Гуцульський борщ із копченим м’ясом — 120 гривень
  • Полонинська котлета «Довбуш» — 195 гривень
  • Голубці «за рецептом Василини» — 130 гривень
  • Солодкі парові вареники — 90 гривень
  • Карпатський чай — 35 гривень
Полонинська котлета «Довбуш»
Солодкі вареники на пару та карпатський чай

Заклад розташовано на вулиці Семена Височана 18, корпус 40. Це територія ЖК «Містечко Центральне». На сторінці ресторану є відео з інструкціями, як його знайти.

«Кочерга» працює з 9:00-22:00, у вихідні дні відчиняється дещо пізніше — о 12:00.

Пательня з запеченими овочами

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button