В Івано-Франківську відкрився ресторан гуцульської кухні (фото)
Готують запечені вареники, деруни в горщику та кулешу з фореллю.
Готують запечені вареники, деруни в горщику та кулешу з фореллю.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 316 днів. За цей час ми опублікували 26441 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Івано-Франківськ віднедавна називають одним із найважливіших гастрономічних центрів України. Так, нещодавно у приміщенні ревіталізованого заводу Промприлад відкрили перший на заході України фудмаркет.
У вересні в одному з нових мікрорайонів відкрився ресторан гуцульської кухні «Кочерга». Його назва — це також і прізвище власників, повідомляє PostEat.
У меню є такі страви:
Заклад розташовано на вулиці Семена Височана 18, корпус 40. Це територія ЖК «Містечко Центральне». На сторінці ресторану є відео з інструкціями, як його знайти.
«Кочерга» працює з 9:00-22:00, у вихідні дні відчиняється дещо пізніше — о 12:00.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті