Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Візуалізація: archimatika

Цієї суботи було презентовано концепцію апарт-готелю Ama Family Resort в Буковелі, яку розробила архітектурна компанія archimatika під керівництвом Ribas Hotels Group, повідомляє видання Pragmatika. Наразі перші дві черги готелю вже знаходяться на стадії будівництва.

Візуалізація: archimatika

Архітектори вирішили створити не лише апартаменти, а й додати комплексу більше громадських і рекреаційних функцій – такі приміщення будуть знаходитись у дворівневому стилобаті (спільному цоколі). На обох рівнях буде облаштовано великі тераси, з яких відкриватимуться мальовничі види. Під стилобатом запроєктовано підземний паркінг.

Візуалізація: archimatika

Ділянка, на якій розташований апарт-готель, має складний рельєф, нижня частина якого всіяна зеленими насадженнями та межує з річкою. Щоб зберегти цю зелену зону, архітектори зосередили забудову у верхній частині ділянки.

Візуалізація: archimatika

Секції готелю сплановано так, щоб якнайкраще використати простір: зигзагоподібна коридорна система дозволила максимізувати кількість апартаментів, що матимуть вигідне видове розкриття. Також ця структура дозволила зробити велику кількість різноманітних планувань.

Стилістично об’єкт поєднує першу і другу черги та водночас дає ансамблю «нове дихання». Скатні дахи, крім естетичної складової, дозволять зробити півтора- та дворівневі апартаменти.

Візуалізація: archimatika

У комплексі облаштують спа-зону з консольним басейном, який розпочинатиметься на вулиці та продовжиться всередині. В АМА також планують створити повністю скляні апартаменти з оглядом 360 градусів.

Нагадаємо, у Миколаєві визначили переможців конкурсу на проєкт меморіального комплексу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button