Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 26302 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Zinka, Київщина — «Гауда з паприкою», «Напівтвердий сир середньої зрілості», а також сир із білою пліснявою по типу камамбер із козячого молока;
«Сироман», Київщина — сир із білою пліснявою з козячого молока та з додаванням соку буряка «Софія».
Срібло:
«Гарбузовий рай», Львівщина — свіжий витриманий сир «Говерла» та сир «Лісова пісня». Останній — коров’ячий сир із білою пліснявою з додаванням сухого ялівцю, покликаний передати аромати гір і лісу;
«Джерсей», Львівщина — сир «Массімо» з митою скоринкою.
Золото:
«Станіславська Сироварня», Івано-Франківщина — козячий напівтвердий сир «Мотря». «Мотря» дозріває у тканині, яка формує візерунок натуральної скоринки. Ця скоринка може змінювати колір під час дозрівання: від світло-солом’яного до коричнуватого;
Zinka, Київщина — витриманий козячий сир «Твердий з пажитником». Цей сир отримав додаткову відзнаку «Найкращий український сир». Він має яскраво виражений смак трав з пряно-горіховими нотками.
Zinka, «Твердий з пажитником». Фото: facebook.com/zinkamilk
Цьогоріч на конкурсі, який проходив у Норвегії, було представлено 4,5 тисячі сирів із 43 країн світу, серед них — 23 з України. Українські сири презентувала спільнота поціновувачів сиру ProCheese.
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті