Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: tov_tob.livejournal.com

З девʼятого грудня рух між станціями метро «Деміївська» та «Либідська» перекриють через термінову необхідність проведення ремонту. За попередніми розрахунками, роботи триватимуть близько шести місяців.

Станції «Деміївська», «Голосіївська», «Васильківська», «Виставковий центр», «Іподром», «Теремки» не працюватимуть для перевезення пасажирів, проте продовжать цілодобову роботу в режимі укриття. Для забезпечення перевезень пасажирів запустять наземні маршрути від станції метро «Теремки» до станції метро «Либідська», що дублюватимуть гілку метро.

Причиною термінового ремонту став ризик втрати стійкості тунельних споруд. У метрополітені додають, що тунелі між станціями «Деміївська» та «Либідська» споруджувались у місці періодичних розливів річки Либідь у складних гірничо-геологічних умовах.

Відновлювальні роботи триватимуть близько шести місяців і відбуватимуться на поверхні землі. За цей час фахівці виконають невідкладні заходи зі стабілізації конструкцій та проведуть відновлювальні роботи, а також дослідять причини виникнення надзвичайної ситуації.

Нагадаємо, нещодавно зʼявились чутки про закриття перегону між станціями «Почайна» та «Тараса Шевченка» через підтоплення. У метрополітені відповіли, що ремонт планують, проте наразі про перекриття тунелю не йдеться.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button