Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Напередодні Різдва, 22 грудня, на Співочому полі в Києві відкриється фестиваль ліхтарів Lights & Dreams.

На території облаштували понад 30 локацій, на тему магічного світу фей, ельфів, драконів. Зокрема це такі, як «Ліс казкових фей та ельфів», «Тунель закоханих», «Магічні коти», «Золотий дракон».

Всі фігури виготовлені вручну з натурального шовку та спеціальних LED-ліхтариків. Світлові інсталяції сягають від трьох до семи метрів у висоту. Для їх створення використали понад 50 тисяч ліхтариків і 10 кілометрів шовку.

Кожен персонаж є частиною легенди, яку створили спеціально під проєкт. Історію можна прочитати на одній з композицій при вході до парку.

На фестивалі будуть також інтерактивні розваги, зони відпочинку, вогняне шоу, шоу аніматорів, стилізовані фотозони, тематичні фудкорти.

Захід проводять організатори «Фестивалю гігантських китайських ліхтарів».

Придбати квитки можна на офіційному сайті Lights&Dreams або на касі парку Співоче. Вхід для військовослужбовців і людей з інвалідністю безкоштовний.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button