Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23493 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: ГО «Справжній Київ»/Facebook
Фото: ГО «Справжній Київ»/Facebook

Громадська організація «Справжній Київ» відреставрувала ще одні старовинні двері у Києві. Так активісти продовжують справу киянина Сергія Миронова, що загинув на фронті.

Для реставрації знадобився понад тиждень.

Фото: ГО «Справжній Київ»/Facebook
Фото: ГО «Справжній Київ»/Facebook

Активісти залатали дірку від старого домофону та замків, встановили латунну фурнітуру та замінили тріснуте скло. Тріщини проклеїли, а двері пофарбували у темно-синій колір.

Під час відновлення дверей активіст Сергій Миронов часто натрапляв на супротив жителів будинку, проте цього разу, кажуть його послідовники, кілька квартир активно долучились до процесу – знайшли драбину, віник, воду та ганчірʼя. А один із сусідів навіть пожертвував значні кошти, щоб зробити дашок та повісити ліхтар – так, як цього хотів Сергій.

У «Справжньому Києві» розповідають, що Сергій зумів не тільки надихнути їх на продовження його справи, а й змінити ставлення людей до свого будинку – вони захотіли не просто залишатись небайдужими, а робити навіть більше.

Нагадаємо, на Подолі активісти готуються реставрувати ще одну радянську вивіску.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button