Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Unsplash

У Фінляндії та Швеції фіксують рекордно низькі температури, які сягають -40ºC, а зараз морозне повітря рухається на Київ. Якої погоди чекати жителям столиці?

Наразі циклони Annelie та Brigitta зумовлюють вологу погоду, проте скоро на заміну їм з Півночі прийде антициклон Hannelore – він принесе арктичне морозне повітря, розповіла синоптикиня Наталка Діденко. Із сьомого січня похолодання в столиці може сягнути -18ºС.

Мапа: ventusky.com

У КМВА також попереджають про погіршення погодних умов у Києві. Реагуючи на різке падіння температури, адміністрація вже ухвалила низку рішень спільно з ДСНС та правоохоронними органами:

  • забезпечити роботу усіх Пунктів Незламності в цілодобовому режимі
  • перевірити та за необхідності доукомплектувати пункти необхідними засобами
  • поінформувати киян про роботу і доступ до Пунктів Незламності на період погіршення погодних умов
  • перед морозами перевірити горища, технічні поверхи житлових будинків, усунути недоліки для недопущення замороження систем опалення будинків

У КМВА нагадали, що знайти найближчий Пункт Незламності та прокласти до нього маршрут можна у застосунку «Дія». Сервіс працює навіть без доступу в мережу Інтернет – для цього потрібно завчасно завантажити карту вибраного регіону в «Дії».

Нагадаємо, у парках Києва доріжки вже другий рік поспіль посипатють гранітною крихтою.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button