Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/hertz

Американська компанія прокату автомобілів Hertz, яка працює, зокрема, й в Україні, оголосила про те, що продає третину своїх електромобілів у США й натомість купить автівки на двигунах внутрішнього згорання, повідомляє Bloomberg.

Загалом протягом року продадуть 20 тисяч електрокарів. Автівки з електричними акумуляторами становили 11% всього парку прокату Hertz. Переважна більшість із них, 80%, були Tesla.

Як пояснює гендиректор компанії Стівен Шерр, електромобілі вимагають більших витрат на утримання і ремонт, ніж бензинові автівки.

Ще три роки тому компанія планувала придбати 100 тисяч електромобілів Tesla. Та торік зростання продажів повністю електричних автомобілів у США значно сповільнилося, попит на них упав через високу вартість.

Тепер Hertz найбільше налаштована на придбання таких моделей, як оновлена Chevolet Bolt, яку виробник продаватиме менш як за 30 тисяч доларів, і Chevy Equinox за 35 тисяч. У компанії вважають, що такі автівки буде вигідніше здавати в прокат.

Hertz була заснована понад сто років тому, в 1908-му, й зараз це один із трьох найбільших операторів прокату автомобілів у США, їй належить 36% ринку. Компанія працює у 160 країнах, зокрема й в Україні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button