Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23493 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Jaredd Craig / Unsplash

Книжкова платформа Yakaboo створила для військових на передовій електронну бібліотеку, доступ до якої можливий за промокодами, повідомляє MediaSapiens.

У 2014 році Yakaboo ініціювала кампанію, за якою у військові частини за запитом солдатів передавали паперові книги. Схожий проєкт запустив рік тому «Культурний Десант», вже передавши на фронт понад 25 тисяч книг. Однак на фронті не завжди є можливість отримувати та зберігати паперові видання.

Тому створили «Бібліотеку для героїв» — електронну поличку для військових в мобільному застосунку Yakaboo. У ній міститься 473 книги — як художня література, так і нонфікшн.

Yakaboo разом з ГО «Культурний десант» передають військовим 10 тисяч промокодів — безкоштовний доступ до електронних книг. Частину промокодів надруковано на фірмових картках, які роздають на концертах «Культурного Десанту» безпосередньо вздовж лінії фронту, а також в реабілітаційних та навчальних центрах.

Також отримати промокод можуть військовослужбовці та працівники державних органів, які виконують завдання в зоні бойових дій, звернувшись через телеграм-бот @Book4Front_bot.

Безкоштовний доступ до свого електронного контенту, крім Yakaboo, надали та ще сім українських видавництв: Анетти Антоненко, Discursus, Видавництво 21, Meridian Czernowitz, «Чорні Вівці», «Ніка-центр» та видавництво Львівського медіафоруму.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button