Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23556 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Євген Сосновський, MRPL.Vilni

Громада Маріуполя шукає проактивну молодь для роботи в проєкті «Деокупація свідомості» та відновлення міста після звільнення.

Мета програми — об’єднати креативну молодь для напрацювання практичних рішень із розвитку Маріуполя після звільнення.

«Місто має стати економічним, культурним та соціальним магнітом для молодих, талановитих і активних людей, до якого хочеться і варто повертатися, — пояснюють організатори. — Напрацьовані алгоритми можуть стати в пригоді й іншим містам України, що суттєво постраждали від російської навали та окупації, маючи великі обсяги руйнувань, відтік молодого активного населення».

Щоб долучитися до команди, потрібно заповнити анкету. Участь може взяти повнолітня молодь віком від 18 років, місце проживання значення не має. 

Після формування команди волонтери проходитимуть навчання з проєктного менеджменту та за конкретними напрямками програми.

Організатори обіцяють підтримку експертів, викладачів провідних українських і міжнародних вишів та менторів, можливість створювати та втілювати власні проєкти, знайомство з механізмами роботи муніципалітету, досвід співпраці з людьми, які розвивали Маріуполь. Зрештою, напрацьовані ідеї можуть бути включеними до стратегії відродження Маріуполя. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button