Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: скріншот з відео YouTube-каналу ТЕРЕН

Український військовий Олександр «Терен» Будько, що втратив обидві ноги на війні, оголосив про запуск розважального інклюзивного шоу «Відвал Ніг або All inclusive». Перша серія вийде 13 лютого.

У новому шоу Олександр подорожуватиме Україною та досліджуватиме міста на безбар’єрність. Разом з ним міста перевірятимуть його медійні друзі – Маша Єфросиніна, Василь Байдак, Володимир Дантес, Саша Зарицька та блогер Однією Правою. Олександр та його гості, сидячи у візках, відвідають найбільш відомі туристичні маршрути, пам’ятки та музеї.

Шоу буде комічним, а нові випуски виходитимуть що два тижні.

Олександр Терен втратив ноги у боях за Харківщину – йому встановили протези. У липні 2023 року ветеран разом із трупою United Ukrainian Ballet танцював у хореографічній постанові на сцені в Каліфорнії.

«Відвал Ніг або All inclusive» вже підтримав Дмитро Щебетюк – у минулому ведучий «Телебачення Торонто», який також знімає подорожі на кріслі колісному та перевіряє місця на доступність.

Нагадаємо, минулого року «Хмарочос» поспілкувався з Дмитром Щебетюком про зміни у суспільній свідомості та інклюзивність в Україні після війни.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button