Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: @silpoua/Instagram

Сільпо запускає оновлену версію сайту, де користувачі можуть познайомитись через схожі смакові вподобання.

У 2022 році мережа вперше запустила сайт гастрономічних знайомств, на якому користувачі знайомляться через запитання про улюблені страви та продукти. Тоді за тиждень ним скористалися понад 10 000 людей, а серед них навіть є пари, які продовжили спілкування та одружилися, розповіли у «Сільпо».

Цього року мережа знову запускає сайт знайомств з новими запитаннями для користувачів. Оновлений сайт працює за таким алгоритмом:

  • Переходьте на сайт знайомств за посиланням
  • Відповідайте на сім коротких запитань, наприклад: що перекусити перед побаченням чи яку романтичну вечерю приготувати?
  • Миттєво отримуйте фото та посилання на сторінки у соцмережі своєї потенційної пари. Сумісність щонайменше 70%, обіцяють у «Сільпо»
  • Прочитайте любовне передбачення про те, хто ви у стосунках

У «Сільпо» розповіли, що згідно з висновками соціологів для видання Independent, значна кількість респондентів може підсвідомо керуватися вподобаннями у їжі, коли вирішує, чи варто продовжувати побачення, а 14% можуть припинити його, якщо смаки несумісні з парою.

Нагадаємо, у Вишневому на місці знесеного ринку відкрили «Сільпо» на тему Волл-Стріт.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button