Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Цієї ночі у Дніпрі росіяни атакувала Дніпро бойовими дронами, пошкоджено теплоелектростанцію, частина міста лишилася без світла й води. За попередньою інформацією, у місті без загиблих та поранених.

Одна з ТЕС припинила виробництво електроенергії, внаслідок атаки серйозно пошкоджено обладнання, повідомляє ДТЕК. Пожежу гасили кілька годин.

Зупинилася насосна станція на житломасиві Лівобережний-3. Також виникла пожежа на інфраструктурному об’єкті.

«Через нічний обстріл ми евакуюємо одну з лікарень, зливаємо систему опалення та вивозимо чималу кількість паліативних хворих. Також зачиняємо школи. Бо за прогнозами найближчим часом очікується похолодання, а втримати систему не вийде», — заявив мер Дніпра Борис Філатов.

Нікополь і Марганець обстрілювали артилерією, загинув 64-річний цивільний чоловік. Побито півсотні сонячних панелей.

Фото: Сергій Лисак, Дніпропетровська ОВА

Загалом у ніч проти 13 лютого лютого росіяни запустили 23 безпілотники Shahed-136/131 із півдня — окупованого Криму та Приморсько-Ахтарська. Над Дніпропетровською, Запорізькою та Херсонською областями знищено 16 із них, повідомляють Повітряні Сили.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button