Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 26304 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сьомого лютого розпочало роботу перше «Міністерство Шаруми» в Одесі – заклад мережі Ministry Of Євгена Таллера та Спартака Велішаєва.

Нове «міністерство» знаходиться поряд з «Міністерством Чебуреків» на вулиці Катерининській, 8/10. Інтерʼєр закладу прикрашають вінтажні меблі, тематичні картини, прихований камін та впізнавана візитівка – рожевий холодильник. 

До відкриття закладу в Одесі запровадили два нові види шаурми: Amsterdam з гливами, картоплею фрі, карамелізованою та маринованою цибулею, моцарелою та трюфельним айолі та Odesa з куркою, моцарелою, картоплею пай, айолі зі шрірачею, салатом Айсберг, маринованим огірком та зеленою цибулею. Як і в попередніх «Міністерствах Шаурми», інгредієнти смажать на вугіллі.

Згодом команда планує розширювати меню та впроваджувати стартери, основні страви та салати, а також додавати винну карту. Спочатку в Одесі, а після – і в «Міністерствах Шаурми» в Києві, розповів співвласник закладу Спартак Велішаєв. Наразі заклад в Одесі працює в тестовому режимі щодня з 11:00 до 22:00.

Тут ропонують такі страви:

  • Шаурма BEIRUT – стегно курки обсмажене на грилі, салат Айсберг, мариновані огірки, свіжі томати, печений маринований перець, хумус, схуг, лаймовий та часниковий айолі – 225 гривень
  • Шаурма MEXICO – суперсирна з обсмаженим на вугіллі стегном курки, гауда в панко, салатом Айсберг, свіжими томатами, хрумкою цибулею та трохи халапеньйо – 235 гривень
  • Печений баклажан з горіховим соусом, лабне, краш-томатами, тахіні, гранатом та зеленою олією – 165 гривень
  • Тартар із яловичини з каперсами, маринованими огірками, томатами чері та шрірачею – 265 гривень

Нагадаємо, Євген Клопотенко розповів «Хмарочосу» про улюблену кухню, заклади у Києві та Львові та український борщ у світі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button