Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сьомого лютого розпочало роботу перше «Міністерство Шаруми» в Одесі – заклад мережі Ministry Of Євгена Таллера та Спартака Велішаєва.

Нове «міністерство» знаходиться поряд з «Міністерством Чебуреків» на вулиці Катерининській, 8/10. Інтерʼєр закладу прикрашають вінтажні меблі, тематичні картини, прихований камін та впізнавана візитівка – рожевий холодильник. 

До відкриття закладу в Одесі запровадили два нові види шаурми: Amsterdam з гливами, картоплею фрі, карамелізованою та маринованою цибулею, моцарелою та трюфельним айолі та Odesa з куркою, моцарелою, картоплею пай, айолі зі шрірачею, салатом Айсберг, маринованим огірком та зеленою цибулею. Як і в попередніх «Міністерствах Шаурми», інгредієнти смажать на вугіллі.

Згодом команда планує розширювати меню та впроваджувати стартери, основні страви та салати, а також додавати винну карту. Спочатку в Одесі, а після – і в «Міністерствах Шаурми» в Києві, розповів співвласник закладу Спартак Велішаєв. Наразі заклад в Одесі працює в тестовому режимі щодня з 11:00 до 22:00.

Тут ропонують такі страви:

  • Шаурма BEIRUT – стегно курки обсмажене на грилі, салат Айсберг, мариновані огірки, свіжі томати, печений маринований перець, хумус, схуг, лаймовий та часниковий айолі – 225 гривень
  • Шаурма MEXICO – суперсирна з обсмаженим на вугіллі стегном курки, гауда в панко, салатом Айсберг, свіжими томатами, хрумкою цибулею та трохи халапеньйо – 235 гривень
  • Печений баклажан з горіховим соусом, лабне, краш-томатами, тахіні, гранатом та зеленою олією – 165 гривень
  • Тартар із яловичини з каперсами, маринованими огірками, томатами чері та шрірачею – 265 гривень

Нагадаємо, Євген Клопотенко розповів «Хмарочосу» про улюблену кухню, заклади у Києві та Львові та український борщ у світі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button