Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З 1 по 7 квітня в Києві проходитиме Тиждень українського дизайну та інновацій. Захід відбувається вдруге та проходить під егідою World Design Weeks, глобальної мережі, що об’єднує тижні дизайну в більш ніж 40 містах по всьому світу.

Ukrainian design and innovation week (UDIW) є мультидисциплінарним фестивалем, який поєднує різні напрямки: промисловий дизайн, графічний, дизайн інтер’єру, архітектура, містопланування, мистецтво, мода тощо.

Протягом цілого тижня по всьому місту — в шоурумах, коворкінгах, майстернях, навчальних закладах і не тільки — проходитимуть події для дизайн-спільноти та широкої аудиторії.

У програмі — понад 70 майстер-класів, воркшопів, презентацій, екскурсій, лекцій, показів та інших заходів. Серед учасників — відомі українські та європейські дизайнери. Передбачено заходи і для наймолодших.

Головною подією тижня стане Маркет з сучасного українського дизайну, що відбудеться в Мистецькому Арсеналі шостого квітня. На ньому відвідувачі зможуть ближче познайомитися з дотичними напрямками, такими як флористика, галереї, гончарні, книгарні тощо. Тут можна буде придбати вироби українських дизайнерів та майстрів: декор ручної роботи, прикраси, свічки, гончарні вироби, авторський посуд тощо. 

Перший тиждень дизайну, який відбувся восени минулого року, включав понад 20 різних подій та 30 спікерів, серед яких були письменник Любко Дереш, художниця Жанна Кадирова, архітектори і дизайнери: Антон Черкашин (büro A24D), Дмитро Аранчій (Dmytro Aranchii Architects), Аліна Головатюк (InTempo), Павло Пекер (Peker&Partners), Олексій Куцало (KYB Architects), Юрій Кайгордцев (in.Lab Architects), Олексій Гулеша (Sivak+Partners) та інші.

Учасником UDIW може стати кожен охочий. Потрібно зареєструватись на сайті та запропонувати зручний формат і подію. Інформація для відвідувачів також доступна на офіційному сайті та в соцмережах заходу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button