Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Захід проходитиме з 8 по 10 березня в ICU Event Hall у Київській школі економіки, за адресою: вул. Миколи Шпака, 3. Кожного дня на учасників чекатимуть презентації від запрошених спікерів, панельні дискусії, кава-брейки та практичні семінари.

На форумі активісти, студенти та представники деокупованих громад навчатимуться розумінню основних трендів урбанізму в Україні під час війни, знайомитимуться з ключовими організаціями у цій сфері, набуватимуть необхідні навички для залучення громадян до розвиткових проектів і комунікації з донорами тощо.

Організатори фокусують увагу на слогані відбудови України, взятому з передвиборчої кампанії Джо Байдена: Build back better — чудове гасло для відбудови України, з яким важко не погодитись. Проте, постає запитання «як створити це better»? 

  • Які урбаністичні принципи мають бути базою для відбудови українських міст і селищ? 
  • Як ці принципи «зашити» у плани відновлення і розвитку, та як вже зараз знайти кошти, щоб почати їх втілення? 
  • А головне, яке місце у цьому процесі має займати громада і як мешканці можуть впливати на майбутнє своїх міст?

Серед учасників події будуть студенти Київської школи економіки, міські активісти, а також представники громадських організацій і деокупованих громад з Чернігівської, Харківської, Донецької, Київської та Миколаївської областей.

Дата та час проведення: 8-10 березня 2024 року, з 10:00 до 18:00.

Місце проведення: Київська школа економіки, м. Київ, вул. Миколи Шпака, 3.

Посилання на реєстрацію. Кількість місць офлайн – обмежена! Зареєструватися можна до 6 березня включно. Програма заходу за посиланням.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button