Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Візуалізація: city-adm.lviv.ua

У селі Малехів на виїзді зі Львова хочуть збудувати мотельний комплекс з зеленою терасою на даху. Також унікальний вигляд матиме ресторан мотелю – дах виконають зі скла й він буде прозорим. Місцева влада вже погодила проєкт, як повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Візуалізація: city-adm.lviv.ua

Відповідні МУО були видані на засіданні виконавчого комітету міськради. Проєкт комплексу в передмісті Львова подається на розгляд вже вдруге. Минулого разу забудовник – приватне підприємство «ЗМИСНА» – отримав зауваження від управління архітектури та урбаністики. Але наразі експерти не мають заперечень.

Візуалізація: city-adm.lviv.ua

Локація майбутнього комплексу знаходиться на вулиці Київській, 5. Мотель, розрахований на 58 номерів і до 116 мешканців, планують зробити чотириповерховим, а ресторан – висотою в один поверх. Поруч з комплексом облаштують наземний паркінг для авто.

Візуалізація: city-adm.lviv.ua

Нещодавно «Хмарочос» розповідав як у Львові на місці ТЦ хочуть звести багатофункціональний комплекс з офісами та житловими будинками.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button