Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Plus

На вулиці Ярославській 5/2 на київському Подолі відкрилося кафе Plus із шаурмою та хотдогами.

«Зараз у Києві багато точок зі стритфудом, але далеко не всі вони про комфорт. Ми хотіли зробити місце, де можна спокійно поїсти, а не брати шаурму із собою», — розповідає засновник закладу Дмитро Кравченко, власник кав’ярень BIMBO.

Команда Plus стверджує, що «переосмислила» класичні смаки хотдога та шаурми. Булочки для страв нагадують халу й виготовляються спеціально на замовлення. Для веганських варіантів використовують рослинне м’ясо та сосиски.

Каву постачає обсмажувальник One Love Roastery. З алкоголю пропонують пиво Underwood і власний сидр, який ще на етапі виробництва. Додатково є комбуча, кола, cbd-лимонади, невдовзі з’явиться колдбрю.

Заклад відкривається о восьмій ранку, тож готують і сніданки: сирники з ягідним соусом або грецьким йогуртом, авокадо-тости, десерти.

Вікна виходять на «Житній ринок» та Андріївську церкву. Вони можуть повністю відкриватися й об’єднувати внутрішній простір із літньою терасою. Над інтер’єром працював Влад Голдаковський, відомий зокрема за проєктами Octo Tower і Black на Артзаводі «Платформа».

Заклад є дружнім до домашніх тварин. Працює до восьмої вечора.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button