Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: ДСНС

Зранку 15 березня росіяни вдарили по Одесі ракетами. За інформацію від голови Одеської ОВА Олега Кіпера, внаслідок атаки вже загинуло 14 людей. Зокрема, жертвами стали медичний працівник і рятувальник. Ще 46 людей отримали поранення, серед них семеро співробітників ДСНС.

Екстрені служби продовжують ліквідовувати наслідки ворожої атаки. Постраждалі отримують необхідну допомогу. Завтра в Одесі та області буде оголошена жалоба.

Фото: ДСНС

Як зазначає Головне управління ДСНС в Одеській області, ракетним ударом було пошкоджено цивільну інфраструктуру, внаслідок чого виникла пожежа. Рятувальники відразу прибули на місце влучання та почали гасити вогонь, розбирати завали і шукати постраждалих. Але під час рятувальних робіт росіяни знову нанесли ракетний удар, через який і загинув працівник ДСНС.

«Ударом також пошкоджено 10 приватних будинків, станція технічного обслуговування, газопровід низького тиску та 2 пожежно-рятувальних автомобілі. Наразі тривають роботи щодо ліквідації пожежі газопроводу та приватного будинку на загальній площі близько 120 кв. м.»

Фото: ДСНС

Як повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, під час ворожого обстрілу ймовірно було дві ракети. Одесу могли атакувати ракетою «Іскандер-М».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button