Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Бородянці завершили відновлення ліцею №1, який був майже повністю зруйновано росіянами на початку повномасштабного вторгнення, повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко.

До війни тут навчалися понад 500 дітей. Будівля була знищена на 80%, зокрема пошкоджено опорні конструкції, стіни, системи водо- та електропостачання, опалення. Деякі кабінети вигоріли вщент.

Відбудувати заклад допоміг Уряд Литви. Ліцей повністю модернізували, утеплили фасад, встановили сучасну систему вентиляції та ліфт для маломобільних людей.

Облаштували атріум, де школярі зможуть проводити позакласні заходи, організовувати репетиції та відпочивати.

В класах та лабораторіях встановили сучасні меблі, інтерактивні панелі та комп’ютерну техніку. Створили конференцзалу, яка підходить для масштабних заходів. Їдальня має сучасне обладнання для приготування гарячих обідів. Укриття має площу тисячу квадратних метрів.

Вартість реконструкції ліцею та облаштування укриття понад 370 мільйонів гривень.

Уряд Литви також допоміг відновили дитячий садочок в Ірпені.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button