Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: village.com.ua

У столиці Великобританії 15 березня відкрився перший заклад української мережі «П’яна вишня». Бар знаходиться у центральній частині Лондона на Moor Street, 10. Також до запуску, який тривав понад 4 місяці, долучилася команда «Холдингу емоцій !FEST».

Заклад має площу у 40 кв. метрів та працює під вивіскою Piana Vyshnia. У перші три дні після відкриття бар відвідували понад 2000 осіб щоденно, 80% яких становили українці.

Ціна за 100 мл вишнівки у лондонському барі – 4,5 фунта (приблизно 223 грн), а пляшка 0,5 л коштує 23 фунти (приблизно 1140 грн). За словами керівника PR-відділу !FEST Тараса Маселка, ціни у «П’яній вишні» є дуже доступними в порівнянні з іншими місцевими закладами на цій локації.

Також Маселко заявив, що компанія і надалі планує розширюватися у Великобританії та рухатиметься далі вже за кілька місяців.

«Для українців вишнівка є вже звичним продуктом, але насправді це класний напій, що цікавий закордонній аудиторії, він має право на існування в глобальному вимірі».

Фото: village.com.ua

Лондонську «П’яну вишню» холдинг !FEST запустив у партнерстві з українським підприємцем Богданом Мисюком, який тривалий час живе у Лондоні. Також з українців складається частини команди.

«Формат «П’яної вишні» майже завжди незмінний: це можливість випити смачний алкоголь і з’їсти десерт, стоячи за столиком. Акцент передусім на соціалізації та живому спілкуванні, відповідною є комунікація з боку персоналу», – зазначив Маселко.

Перша «П’яна вишня» відкрилася у 2015 році у Львові. Сьогодні існують вже 63 заклади мережі, з яких 24 – за кордоном: у Латвії, Великобританії, Польщі, Угорщині, Литві, Естонії, Румунії, Словаччині та Молдові.

Минулого року «Хмарочос» розповідав чому львів’яни обурилися відкриттю «П’яної вишні» у старовинній ротонді.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button