Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Gautier Kempa / Unsplash

Укрзалізниця у спрівпраці з чеським RegioJet запускає міжнародний нічний поїзд Прага–Чоп.

Перший рейс вирушить зі столиці Чехії 27 березня. У поїзді передбачено вагони і з місцями для сидіння, і спальні. На борту працює безкоштовний Wi-Fi.

Вартість квитків залежить від дня поїздки й у середньому становить близько 1060 гривень за сидяче місце або 1700 гривень за спальне місце. Квитки продаються на сайті чи в застосунку RegioJet.

Скриншот із сайту RegioJet. Тарифи на перше квітня

Нічний поїзд вирушатиме з Праги о 21:52, зі словацького Кошице о 6:38 ранку та прибуватиме до Чопа о 10:35. Час у дорозі, таким чином, становитиме трохи менш як 12 годин.

У зворотному напрямку відправлення з Чопа — о 17:35, з Кошице — о 21:37, прибуття до Праги — о 05:46 наступної доби.

У Чопі можна пересісти на пересадковий поїзд №345/346 Чернівці–Чоп–Ужгород. Він вирушатиме з Чернівців щоденно о 5:30, прямуватиме через Івано-Франківськ, Стрий, Мукачево, Чоп і прибуватиме до Ужгорода о 17:20. У зворотному напрямку відправлення з Ужгорода об 11:05, з Чопа — о 12:03, прибуття в Чернівці — о 21:32.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button