Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23493 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

13 березня у книгарні-кав’ярні Старого Лева на вулиці Михайлівській у Києві відбулася презентація фентезі Ніка Лисицького «Кий і морозна орда», створеного за мотивами української міфології.

Це перший роман великої серії «Епічні пригоди міфічних героїв у Багатосвіті». Події розгортаються в новому фантастичному всесвіті, де живуть персонажі давніх українських міфів, легенд та казок.

Перша книга серії розповідає про мрійливого юнака Кия, у світі якого стається лихо — зима не закінчується.

Processed with VSCO with s6 preset

На презентацію завітали, зокрема лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин, співачка та ведуча Анна Заклецька, режисер Семен Горов та теле- й радіоведучий Микола Матросов.

У найближчі кілька тижнів у Києві пройдуть ще два літературних івенти, присвячених фентезі «Кий і морозна орда» та українській міфології. Перший відбудеться 21 березня у книгарні «Сенс» на Арсенальній. Другий пройде 29 березня в книгарні «Моя книжкова полиця».

Нік Лисицький — автор філософського фентезі «Казки для дорослих дітей» (2015) та політичного детективу «Цезарі» (2019). Нік заснував також громадську організацію з популяризації української міфології «Чарівний світ UA», що, зокрема, створила настільну гру «Чарівний світ. Джерело сили», сценарій анімаційного серіалу та YouTube-шоу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button