Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: dezeen.com

Монастир XII століття в італійському регіоні Умбрія після реконсрукції перетворили на бутік-готель. Проєкт реалізувала флорентійська студія Archiloop, яка прагнула зберегти «сільську простоту» та автентичність будівлі.

Фото: dezeen.com

Оновлений готель Vocabolo Moscatelli розташований у віддаленій місцевості поблизу села Кальцоларо, неподалік від Тоскани. Оточений лісами монастир був виявлений головним консьєржем, який разом з партнеркою взявся за реставрацію різноманітних 800-річних кам’яних будівель. За допомогою вони звернулися до архітектора з Archiloop.

Фото: dezeen.com

Над реставрацією команда студії працювала з місцевими майстрами. Прагнучи зберегти історичний шарм і якомога більше оригінальних рис монастиря, вони зберегли оригінальну дерев’яну підлогу, відкриту теракотову цегляну кладку та стельові балки, а також деталі з латуні, заліза і каменю. У декорі використали нові роботи художників і дизайнерів з усього регіону.

Фото: dezeen.com

Серед нових доповнень у будівлі монастиря є травертиновий басейн, пофарбований відповідно до тону лісу та середземноморського ландшафту.

Фото: dezeen.com

Відвідувачам готель пропонує 12 просторих гостьових люксів: вісім у головній будівлі та ще чотири на території довкола. Всі номери оздоблені у стилі «монастирський шик»: мають унікальну кольорову палітру та колекцією дизайнерських елементів, як-от чорна двомісна ванна на одній із терас або ліжка ручної роботи.

Фото: dezeen.com

Нещодавно «Хмарочос» розповідав як празька архітектурна студія виправила невдалу реконструкцію 70-х років та відновила історичну будівлю.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button