Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Першого квітня стартують два курси української мови від руху «Єдині»: базовий курс підтримки для новачків у переході на українську та складніший, поглиблений граматичний курс, повідомляє пресслужба КМДА.

Амбасадори квітневого курсу — учасники хіпхоп-гурту «Курган & Agregat» та виконавці голових ролей у фільмі «Люксембург, Люксембург» Аміль і Раміль Насірови.

Брати Насірови переконають, що не варто соромитись розмовляти українською через те, що вимова зовсім не схожа на літературну.

Тривалість кожного курсу — 28 днів. Долучитися можна з будь-якої точки світу. Навчання повністю безоплатне. Реєстрація — на сайті Єдині.

Курси руху «Єдині» прослухали вже близько 113 тисяч осіб. Загалом відбулось понад 7,8 тисячі зустрічей розмовних клубів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button