Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23484 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Богдан Кутєпов

Внаслідок ракетної атаки на Київ 25 березня була пошкоджена будівля художньої академії у Печерському районі. Також уламки влучили у кав’ярню MACACO навпроти, що знаходиться на вул. Михайла Бойчука, 27. Але, не зважаючи на пошкодження, баристка продовжила варити каву та приймати відвідувачів.

Під час обстрілу у закладі вибило вікно та двері всередині, розкидало скло, а також пошкодило вітрину. Проте відразу після влучання кав’ярня відновила роботу.

Фото: macaco.coffee

«Страшно, це дуже страшно. Головне, що всі живі, і що кав’ярня також частково жива. І ми робимо каву, ми працюємо і тримаємось. Все буде добре, все буде Україна», – зазначила у коментарі журналістам баристка Марія.

У момент вибуху в закладі готували еспресо, а у перші хвилини після прильоту працівники почали розливати усім охочим фільтр-каву. За словами Марії, робота допомагає відволіктися від пережитих подій як іншим людям, так і їй самій.

Фото: macaco.coffee

Зараз у кав’ярні кажуть, що потреби у коштах немає. Лише закликають приходити на «каву підтримки» та обіцяють «оговтатися» і зробити ремонт за кілька днів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button