X

Для юристів і архітекторів створили спільний курс із правових аспектів відбудови

Український Католицький Університет та Харківська школа архітектури розробили спільний курс  для юристів і архітекторів магістерського рівня — «Повоєнна відбудова інфраструктури: правові аспекти».

Часто міське планування та просторовий розвиток пов’язані з юридичними питаннями власності землі, будівель. Також тут залучені різні інтересами — міста, держави, приватних і колективних власників, користувачів.

Спостерігаємо колізії інтересів, наприклад коли розвиток міста впирається у приватну власність, або сучасне функціональне використання території не співпадає із баченням розвитку міста.

Курс передбачає спільні лекції та співпрацю правників та архітекторів над розв’язанням практичного завдання.

Курс також спрямований на поглиблення знань муніципальних правників, активістів, планувальників та інших спеціалістів, дотичних до містобудування і права.

Теми курсу: 

Лектори та лекторки курсу:

До курсу залучені зовнішні фахівці:

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23619 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Відкрити повну версію сайту